Esittely

Miksi hankkia hyvää kun voit saada parhaan?

Esittely

Katso esittelyvideo yhdestä markkinoiden helppokäyttöisimmistä julkaisualustoista.

 


 

Miksi Opiportal 3?

 

Yksi sivusto joka toimii kaikilla laitteilla
Opiportal sivustot skaalautuvat kaikille laitteille. Aikaisemmin suunniteltiin erikseen nettisivut ja mobiiliversio, jolloin sivuston ylläpito oli hankalaa ja työlästä.

Tutkimusten mukaan nettiä selataan nykyään eniten mobiililaitteilla, joten on tärkeää, että käyttäjä saa lähtemättömän vaikutuksen ensi silmäyksellä.


Erinomainen vastine rahalle
Responsiivinen suunnittelu on lähes poikkeuksetta kustannustehokkain tapa suunnitella kotisivut. Kaikki Opiportal sivustot ovat responsiivisia, joten saat rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Responsiivisuus on satsaus tulevaisuuteen, koska sivustosi tulee toimimaan myös jatkossa kaikilla laitteilla näyttökoosta riippumatta.


Google arvostaa responsiivisia sivustoja
Jos yritykseltäsi puuttuu mobiiliyhteensopivat kotisivut, niin Google jättää sivuston kokonaan pois mobiililaitteilla tehdyistä hauista. Opiportalin avulla varmistat, että sivustosi näkyy hakutuloksissa myös mobiililaitteilla ilman lisäinvestointia.

Opiportal 3:sta löytyy uusinta tekniikka, jonka avulla hakukoneoptimointi on helpompaa kuin koskaan. Saat parempia tuloksia ja voit keskittyä olennaiseen.


Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä
Sivuston päivittäminen onnistuu web-selaimessa toimivalla helppokäyttöisellä julkaisualustalla. Voit mm. muokata sisältöä Word -tyylisellä sisältöeditorilla, raahata kuvia suoraan työpöydältäsi ja seurata Google Analyticsin tilastoja suoraan ylläpidosta.

Kun olet kokeillut Opiportalia, et enää halua palata entiseen. Opiportal mullistaa tavan, jolla päivität sivustoasi ja avaa sinulle täysin uusia mahdollisuuksia.


Live-chat tukenasi sivuston ylläpidossa
Jos törmäät ongelmaan tai haluat kysyä jotain sivuston päivittämiseen liittyen, niin voit keskustella asiakaspalvelumme kanssa suoraan Opiportal 3:n ylläpidosta käsin live-chat -sovelluksella!

Kynnys yhteydenottoon on paljon matalampi ja työskentely tehostuu huomattavasti. Yhtä nopeaa ja asiantuntevaa palvelua on vaikea löytää nykyään.


Kiinnostuitko Opiportal 3:sta?


Ota yhteyttä