Miksi Opiportal?

Esittely

 

Huolellisesti toteutetut verkkosivut tuottavat yhteydenottoja.

Yli kolmannes käyttää jo nettiä puhelimella tai tabletilla joten sujuva toimiminen kaikilla laitteilla on erittäin tärkeää. Mikäli sivusto ei toimi kunnolla, suurin osa kävijöistä keskeyttää selaamisen. Kotisivujen toimivuudella on tänä päivänä ratkaiseva merkitys siihen, ottaako asiakas yhteyttä juuri sinuun.

Miksi valita Opiportal


 

Yksi sivusto joka toimii kaikilla laitteilla

Opiportal sivustot skaalautuvat kaikille laitteille. Aikaisemmin suunniteltiin erikseen nettisivut ja mobiiliversio, jolloin sivuston ylläpito oli hankalaa ja työlästä.

Tutkimusten mukaan nettiä selataan nykyään eniten mobiililaitteilla, joten on tärkeää, että käyttäjä saa lähtemättömän vaikutuksen ensi silmäyksellä.


Erinomainen vastine rahalle

Responsiivinen suunnittelu on lähes poikkeuksetta kustannustehokkain tapa suunnitella kotisivut. Kaikki Opiportal sivustot ovat responsiivisia, joten saat rahoillesi parhaan mahdollisen vastineen.

Responsiivisuus on satsaus tulevaisuuteen, koska sivustosi tulee toimimaan myös jatkossa kaikilla laitteilla näyttökoosta riippumatta.


Google arvostaa responsiivisia sivustoja

Jos yritykseltäsi puuttuu mobiiliyhteensopivat kotisivut, niin Google jättää sivuston kokonaan pois mobiililaitteilla tehdyistä hauista. Opiportalin avulla varmistat, että sivustosi näkyy hakutuloksissa myös mobiililaitteilla ilman lisäinvestointia.

Opiportalista löytyy uusinta tekniikka, jonka avulla hakukoneoptimointi on todella helppoa. Saat parempia tuloksia ja voit keskittyä olennaiseen.


Helppokäyttöinen julkaisujärjestelmä

Sivuston päivittäminen onnistuu web-selaimessa toimivalla helppokäyttöisellä julkaisualustalla. Voit mm. muokata sisältöä Word -tyylisellä sisältöeditorilla, raahata kuvia suoraan työpöydältäsi ja seurata Google Analyticsin tilastoja suoraan ylläpidosta.

Kun olet kokeillut Opiportalia, et enää halua palata entiseen. Se mullistaa tavan, jolla päivität sivustoasi ja avaa sinulle täysin uusia mahdollisuuksia.


Live-chat tukenasi sivuston ylläpidossa

Jos törmäät ongelmaan tai haluat kysyä jotain sivuston päivittämiseen liittyen, niin voit keskustella asiakaspalvelumme kanssa suoraan Opiportalin ylläpidosta käsin live-chat -sovelluksella!

Kynnys yhteydenottoon on paljon matalampi ja työskentely tehostuu huomattavasti. Yhtä nopeaa ja asiantuntevaa palvelua on vaikea löytää.


Kiinnostuitko?


Ota yhteyttä

 
 

Opiferum Oy

Hämeentie 2
13200 Hämeenlinna

         

Sopimusehdot  - Tietosuojaseloste - Evästekäytännöt